Tervetuloa Betonipuistoon FinnBuildiin 8.-10.10.2024

Tervetuloa Betonipuistoon. Lammin Betoni mukana Betonipuistossa FinnBuildissä 8.-10.10.2024

Lammi on jälleen vahvasti mukana rakentamisen ammattilaistapahtumassa FinnBuildissä, jotka järjestetään 8.-10. lokakuuta Helsingin Messukeskuksessa.

FinnBuild 2024 kokoaa yhteen rakennus- ja talotekniikan alan ammattilaiset juhlatunnelmissa, sillä tapahtuma täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Tänäkin vuonna betonialan toimijat osallistuvat FinnBuildiin yhdessä omalla yhteisosastolla, joka kantaa nimeä Betonipuisto.

Tervetuloa tutustumaan osastollemme 6g48

Tule vierailemaan Betonipuistoon osastollemme 6g48 ja näe, koe ja tutustu harkkorakentamisen innovaatioihin ja ratkaisuihin. Osastollamme on esillä Lammin harkko- ja perustustuotteet. Esittelyssä Lammi Kuorikivi®, joka soveltuu erinomaisesti haastaviinkin kohteisiin. Osastolla myös Kuorikiven elementtiratkaisu, PARMArappausblock, yhteistyössä Consolis Parman kanssa. Tule kuulemaan ja kysymään lisää asiantuntijoiltamme FinnBuild-messuille Betonipuistoon.

Tervetuloa rekisteröitymään kävijäksi FinnBuild 2024 -messuille täällä. Rekisteröitymisen jälkeen linkki pääsylippuun tulee sähköpostilla. Nähdään messuilla.

Lammin Betoni on jälleen mukana FinnBuild-messuilla, betonialan toimijoiden yhteisosastolla Betonipuistossa.

Mikä on Betonipuisto?

Betonipuisto on betoni- ja rakennustoimialalla vaikuttavien 18 organisaation yhteisosasto FinnBuild-messuilla. Betonipuisto-yhteisosasto on tapahtumassa mukana kolmatta kertaa.

​Betonissa korostuvat lujuuden ja kestävyyden rinnalla sen monet muut hyvät ominaisuudet, kuten äänieristävyys, kosteudenkestävyys, ympäristöystävällisyys, muunneltavat rakenneratkaisut ja ulkonäkö, taloudellisuutta unohtamatta.

Betonia on viime vuosina haastettu voimakkaasti hiilipäästöistä. Parin viimeisen vuoden aikana alan toimijat ovat vastanneet huutoon, ja vähäpäästöisiä tuotteita suorastaan tulvii markkinoille. Maapallo on meidän jokaisen yhteinen, ja Betoniteollisuus tekee kaikkensa luodakseen uusia tuotteita ja toimintamalleja vihreämmän tulevaisuuden takaamiseksi.

Vähäpäästöisten betonituotteiden lisäksi alan yrityksissä panostetaan vahvasti kehitystyöhön monella muullakin tavalla. Betonin uusia kehityssuuntia on mm. kolmiulotteiset julkisivut.

Lue lisää Betonipuistosta: betonipuisto.fi

Betonipuisto banneri