Taloesittely Helsingissä ja Sipoossa keskiviikkona 25.9.2024 klo 17-19

Kiinnostaako sinua, miltä runkovaiheen Lammi Kivitalo -työmaa näyttää ja haluatko päästä keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa Lammi-rakentamisen eduista? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä esittelemme keskiviikkona 25.9.2024 klo 17-19 samanaikaisesti kaksi rakenteilla olevaa Lammi Kivitaloa. Kohteet sijaitsevat Helsingissä (00800) sekä Sipoossa (04130).

***

Helsingin esittelykohde (vasemman puoleinen kuva) on rinnetalo, jossa on kellari + yksi asuinkerros. Talon kokonaisala on 183 m² ja huoneistoala on 148 m² ja siinä on 5 h + k + s + at. Kohteessa väliseinien asennus on tehty ja sisätasoitustyöt ovat käynnistymässä.

Mukana esittelyssä kohteen arkkitehti Hannele Haataja ja Lammin Ikkunat ja Ovet.

***

Sipoon esittelykohde (oikean puoleinen kuva) on rinnetalo, jossa on kellari + yksi asuinkerros. Talon kokonaisala on 195 m² + autokatos 35 m² ja huoneistoala on 127 m² ja siinä on 4 h + k + ask. + ak. Kohteessa ikkunat ovat hiljattain asennettu, lattiat valettu, väliseinien asennus on alkamassa ja LVIS-asennukset ovat meneillään.

Mukana esittelyssä kohteen pääsuunnittelija Staffan Mickos.

***

Taloesittelyyn on mahdollista osallistua vain ilmoittautumalla etukäteen. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tule keskustelemaan kivirakentamisesta ja sen monipuolisista mahdollisuuksista sekä eduista. Olemme mielellämme avuksi omaan taloprojektiisi ja -suunnitelmiisi liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa!